BonVital zmes
|
|
|
|
|
Pekárska zmes na výrobu ražno-pšeničného a pšenično-ražného chleba a pečiva s prídavkom ľanového a slnečnicového semienka.
Prednosti:
- 100% prírodné zloženie (clean label)
- prídavok ľanového a slnečnicového semienka - cenný zdroj polynenasýtených mastných kyselín, vitamínov B, E a minerálnych látok
- jedinečná chuť vďaka obsahu jačmenného a ražného sladu
- pravidelná pórovitosť striedky
- dlhotrvajúca čerstvosť a vláčnosť hotových výrobkov
- neopakovateľná chuť a aróma prírodného chleba a pečiva
- jednoduchá príprava
|
|
|
|
 |
|
Cereál tmavý
|
|
|
|
|
Cereálna zmes na výrobu tmavého chleba a pečiva, teraz s novým zložením.
Prednosti:
- atraktívny vzhľad
- bohatý obsah cereálií
- vynikajúcu chuť dotvára zmes korenín
- dlhotrvajúca čerstvosť finálnych výrobkov
|
|
|
|
 |
|
Cereál uni
|
|
|
|
|
Cereálna zmes na výrobu chleba aj pečiva so zlatistou farbou kôrky a striedky.
Prednosti:
- široké využitie zmesi na pečivo aj chlieb
- vhodná na priemyselnú výrobu na linkách
- výnimočná hnedo-zlatistá farba kôrky a striedky
- jemná zmes korenín jej dodáva príjemnú chuť
- nízke dávkovanie zmesi
|
|
|
|
 |
|
Croissant mix maslový
|
|
|
|
|
Zmes na prípravu croissantov, pľundrového a kysnutého pečiva.
Prednosti:
- na všetky typy jemného pečiva
- príjemná maslová chuť
- vhodná aj na mrazenie
- nízke dávkovanie zmesi
|
|
|
|
 |
|
Furmanská zmes
|
|
|
|
|
Cereálna zmes na výrobu čerstvého a chutného chleba a pečiva.
Prednosti:
- unikátna zmes zŕn na výrobu cereálnych výrobkov
- dlhotrvajúca čerstvosť a jedinečná chuť finálnych výrobkov
- jednoduchá príprava chleba i pečiva
|
|
|
|
 |
|
Mliečne žemličky
|
|
|
|
|
Zmes na prípravu chutných mliečnych žemličiek.
Prednosti:
- dlhotrvajúca mäkkosť a čerstvosť
- jemná štruktúra kôrky
- chuť vanilky a masla
- množstvo sušeného odstredeného mlieka v 1kg zmesi zodpovedá približne 900g odstredeného mlieka
- sušený vaječný žĺtok v 1kg zmesi zodpovedá viac ako 2 vaječným žĺtkom
- pekná farba finálnych výrobkov len vďaka vaječným žĺtkom, nie farbivu
|
|
|
|
 |
|
Mrkvová zmes
|
|
|
|
|
Zmes s vysokým podielom tekvicových jadierok a mrkvy.
Prednosti:
- mrkva je súčasťou už základnej zmesi
- 1 zmes - 3 varianty (formový chlieb, voľne sádzaný chlieb a drobné pečivo)
- dlho si udržuje sviežosť
- atraktívny vzhľad po rozrezaní chleba
- výborná chuť
- vysoký podiel mrkvy a tekvicových jadierok
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Multicereálna zmes
|
|
|
|
|
Zmes obsahuje unikátnu kombináciu 11 cereálií a olejnatých semienok. Je vhodná na prípravu rôznych foriem chleba a pečiva.
Prednosti:
- 11 druhov cereálií a olejnatých semienok
- vysoký obsah vlákniny a jogurtu
- mäkká a elastická striedka
- atraktívny vzhľad finálnych výrobkov
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Ražipan
|
|
|
|
|
Zmes na výrobu pšenično-ražného chleba a pečiva.
Prednosti:
- jednoduché pečenie rôznych foriem pšenično-ražného chleba a pečiva
- zvýšená väznosť vody, dobrá spracovateľnosť a stabilita cesta
- elastická striedka a chrumkavá kôrka
- príjemná chuť typická pre pšenično-ražné chleby s výbornou kyslosťou
- predĺžená čerstvosť a trvanlivosť bez mrvenia pri krájaní
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Sedliacka zmes
|
|
|
|
|
Zmes s príchuťou slaniny na prípravu pečiva.
Prednosti:
- jednoduchá príprava
- dobrá spracovateľnosť cesta
- dlhá trvanlivosť vďaka obsahu zemiakových vločiek
- vhodná na výrobu croissantov a pečiva
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Slnečnicová zmes
|
|
|
|
|
Zmes s obsahom slnečnicových semienok na prípravu čerstvého a chutného slnečnicového chleba.
Prednosti:
- chlieb s jemnou chuťou, ktorý sa stará o vyváženú stravu vďaka svojim hodnotným zložkám, ako sú mastné kyseliny a jablčná vláknina bohatá na balastné látky
- jednoduchá príprava a dlhotrvajúca čerstvosť finálnych výrobkov
|
|
|
|
 |
|
Sójová zmes
|
|
|
|
|
Cereálna zmes na výrobu sójového chleba a pečiva.
Prednosti:
- unikátna cereálna zmes s vysokým obsahom sójových otrúb 25%
- výborná spracovateľnosť cesta
- zmes obohatená o ovsené vločky, ľanové a slnečnicové semienka
- vhodná na výrobu žemlí, bagiet, rožkov a toastového chleba
|
|
|
|
 |
|
Východniar
|
|
|
|
|
Tmavá cereálna zmes na výrobu chleba a pečiva s vynikajúcou chuťou.
Prednosti:
- zmes s obsahom slnečnicových a ľanových semienok, sezamu a vločiek
- výborná spracovateľnosť cesta
- použité koreniny dotvárajú jedinečnú chuť a vôňu výrobkov
- dlhotrvajúca čerstvosť finálnych výrobkov
|
|
|
|
 |
|
Zrnopan S
|
|
|
|
|
Zmes na výrobu svetlého tekvicového chleba a pečiva s dlhotrvajúcou čerstvosťou.
Prednosti:
- zmes zložiek vysokej výživnej hodnoty bohatej na vitamíny, nenasýtené mastné kyseliny, minerály a vlákninu
- jedinečná chuť a vôňa finálnych výrobkov
- chlieb vysokej kvality, mäkkej a jemnej striedky so zreteľne viditeľnými tekvicovými jadierkami na priereze
|
|
|
|
 |
|
Zrnopan T
|
|
|
|
|
Zmes na výrobu tmavého tekvicového chleba a pečiva s dlhotrvajúcou čerstvosťou.
Prednosti:
- zmes zložiek vysokej výživnej hodnoty, bohatá na vitamíny, nenasýtené mastné kyseliny, minerály a vlákniny
- jedinečná chuť a vôňa finálnych výrobkov
- chlieb vysokej kvality, mäkkej a jemnej striedky so zreteľne viditeľnými tekvicovými jadierkami na priereze
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|