Pekári a cukrári 

Novinky

Tlač - + Poslať priateľovi

Florián







Na výstave DANUBIUS GASTRO 2016 sa spoločnosti Lesaffre Slovensko opäť podarilo úspešne prezentovať svoje produkty.


Chlieb FLORIÁN získal ocenenie NAJLEPŠÍ CHLIEB 2016.

 

 

Chlieb Florián dostal svoj názov po patrónovi pekárov, svätom Floriánovi z Lorchu. Toto zaväzujúce pomenovanie si zaslúžil tým, že sa nám doňho podarilo ukryť poctivú chuť blízku nášmu regiónu s využitím moderných pekárskych poznatkov.

Prečo práve chlieb Florián?

  • Vyznačuje sa dlhotrvajúcou vláčnosťou.
  • Zaujme svojou charakteristickou chuťou a kyslosťou (vďaka použitému sladu a kvasu).
  • Na nutričné vlastnosti chleba pozitívne pôsobí obsah slnečnicových, ľanových semiačok a ovsených otrúb.
  • Florián je jednoducho poctivý, chutný chlieb nášho regiónu.

 

 

 

 

 


Dátum: 11.03.2016

« späť na zoznam článkov